Deel
Ga naar beneden
avatar
Admin
Admin
Posts : 17
Join date : 23-10-17
Profiel bekijkenhttp://gameworldxl.actieforum.com

Richtlijnen Report

op ma okt 23, 2017 6:17 pm
RICHTLIJNEN REPORT

In dit topic ga ik jullie vertellen hoe jij jouw report volgens onze richtlijnen kan opstellen. In de onderstaande tekst wordt er een verklaring gegeven waarom wij gegevens nodig hebben en welke gegevens wij verwachten als jij een report naar ons stuurt.

VEREISTEN
Spelersnaam van de overtreder
Datum van overtreding
Toelichting bij je report
Bewijsmateriaal (hele scherm, niet alleen de chatbox)

UITLEG

SPELERSNAAM VAN DE OVERTREDER
Om de overtredende speler te verbannen hebben wij zijn minecraft-naam nodig, wij verwachten dat jij de naam van de overtredende speler in je report zet en niet alleen een screenshot of video stuurt. Dit omdat de naam in een screenshot of video niet altijd duidelijk te lezen is.


Voorbeeld 1. je kunt zien dat er maar een van de twee namen duidelijk zichtbaar is. Vandaar dat we graag hebben dat je de namen los van het bewijsstuk in je report noteert.

DATUM VAN OVERTREDING
Wij verwachten dat jij de datum waarop de overtreding heeft plaats gevonden noteert in je report, wij behandelen namelijk geen incidenten die langer dan 2 weken geleden hebben plaats gevonden.

TOELICHTING BIJ JE REPORT
Om een goed beeld te krijgen wat voor overtreding er is begaan verwachten wij van jou dat er een toelichting bij je report staat. Naast de toelichting kan je ook een verwijzing doen naar het bewijsstuk wat je hebt toegevoegd aan je report om het duidelijker te maken.

BEWIJSMATERIAAL
Zorg dat er in het bewijsmateriaal duidelijk te zien is wat voor overtreding er gemaakt wordt, het bewijsmateriaal mag zowel een screenshot of een video zijn. Zou het een video zijn waar je de overtreding niet direct zou zien, vermeld dan de tijd (in de video) van de overtreding.

EEN VOORBEELD VAN EEN REPORT
Spelersnaam: Servaisieboy
Datum van overtreding: 27/6/2017
Toelichting bij je report: Een staff-lid/de server beledigen

BEZOEK DEZE POST VOOR DE ALGEMENE REGELS VAN HET FORUM:
http://gameworldxl.actieforum.com/t3-regels-op-het-forum
Terug naar boven
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum